Informatie over flipovers

presentatie met flipover

Overweegt u de aanschaf van een flipover?

Het assortiment van FlipoverOnline is zeer uitgebreid en biedt ieder wat wils.

De unieke flipover selector geeft u de mogelijkheid om eenvoudig de juiste flipover te kiezen. U kunt selecteren op type, uitvoering (verrijdbaar of staand), materiaal (stalen en emaille flipovers zijn tevens magnetisch en droog uitwisbaar), bordafmeting en extra functies zoals uitschuifbare armen.

Daarnaast zijn er ook tafelflipovers. Uiteraard vindt u ook alle flipover-accessoires die u nodig heeft voor het gebruik van een flipover.

Flipover staand (op statief)

flipover staand

Een staande flipover is eenvoudig te vervoeren door het lichte gewicht. De poten van de flipover nemen niet veel ruimte in beslag tijdens het vervoer.

De staande flipover is ook te verkrijgen in een variant die magnetisch en beschrijfbaar is, zoals bij een whiteboard.

Flipover verrijdbaar (mobiele flipover)

flipover verrijdbaar

De verrijdbare flipover is voorzien van zwenkwielen. Hierdoor is deze eenvoudig door de ruimte te verplaatsen.

Verrijdbare flipovers zijn van een zwaardere kwaliteit staal gemaakt om zo de stevigheid en stabiliteit te garanderen. De meeste modellen zijn ook voorzien van een rem zodat de flipover blijft staan.

Een verrijdbare flipover wordt veel gebruikt in gebouwen waar men op meerdere locaties gebruik wil maken van een flipover. De mobiele flipovers zijn bijna altijd magnetisch en beschrijfbaar.

Flipover met extra armen

flipover met extra armen

De verrijdbare flipovers en de de staande flipovers kunnen ook voorzien zijn van extra armen. Door middel van deze extra armen kun u meerdere sheets tegelijk presenteren.

U kunt zo basisinformatie, zoals een legenda, tonen en het middengedeelte gebruiken voor de verschillende hoofdstukken van uw presentatie. Uw publiek houdt overzicht, een prettige manier van presenteren.

Tafelflipover

tafelflipover

Om uw presentatie voor kleine groepen te verbeteren kunt u een tafelflipover gebruiken. Alle tafelflipovers zijn standaard voorzien van insteekhoezen en zijn te verkrijgen in A3 of A4 formaat in een staande of liggende uitvoering.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest